Ena na dan

Vsak povprečen človek ima določene želje, ki bi jih rad v svojem kratkem obstoju uresničil. Nekateri imajo materialne želje, čustvene ali pa fizične (npr. zdravje,  dobra postava). Redko kdo pa ima dejansko samo eno željo in posledično ljudje hrepenimo pa vseh neuresničenih  željah hkrati. Kaj ko bi se osredotočili na eno željo posamično. Ena na dan, ena želja na dan!.

Namreč življenje je prekratko, da bi opazovali druge kako srečni so, ter opazovali kako se njihove želje izpolnjujejo. No, pa ne se ustrašit, saj ena na dan ne pomeni, da morate vsak dan kupovati knjige ali pregrešno dragih igrač. Ne ne, govorimo o eni malenkosti na dan, ki vam bo polepšala dan in boste proti koncu dneva zadovoljni.  Ste želeli dolg sprehod po podeželju ali pa nekaj sladkega »za pod zob«? No, takšne želje so tiste, ki vam popestrijo dan. Začnite že danes, začnite zdaj, ko to berete. Zaželite si odmor, skuhajte si čaj in preberite kakšno dobro knjigo, ki vas je že dolgo mikala . Ena na leto bi bila premalo, mar ne?  Če si boste vsak dan nekaj zaželeli, boste začeli čutiti nekakšno zadovoljstvo ali pa veselje do novega dne. Le korajžno, ena na dan in vaše želje se bodo uresničevale!

Mogoče majhen nasvet oz. vam izdam mojo željo. Ena na dan, ena fotografija na dan. Namreč vsak dan posnamite eno fotografijo in jo objavite na enem izmed spletnih omrežij.  Bodite konstantni, ne pozabljajte in na koncu leta boste imeli odličen predogled vašega leta.  Vsaka majhna želja, ki jo boste uresničili vas bo pripeljala do tistih velikih želja, ki jih nosite s seboj že dolgo časa. Le pogumno, ena na dan in želja se vam bo uresničila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>